Home

Koptische kerk Enschede

Koptische Kerken in N

  1. Koptische Kerken in NL; Artsengel Michael en St. Antonius Kerk Eindhoven. Heilig Johannes de Doper Enschede; Contact. Mosstraat 2, 1032 JW Amsterdam Netherland NL62TRIO0391071688 koptnl@ziggo.nl +31 020-6366954 fax: +31 020-6372568.
  2. Extra beveiliging koptische kerk in Enschede. ENSCHEDE - De Politie Twente zorgt voor extra beveiliging als leden van de koptische gemeenschap in Twente een bijeenkomst houden in Enschede
  3. Koptisch Orthodox Klooster . Kloosterstraat 5, 7137 MZ Lievelde. Tel : 0544488689, klooster@koptischekerk.nl Vader Maximos El Baramousy, +31646381770, maximosbar@gmail.com . Vader Youiel El Baramousy, +31 6 316 874 33, y.elbaramousy73@gmail.com. Vader Apollo El Baramousy, +31611279733, apollomonk75@gmail.com Bankrek.nr : NL 20 TRIO 0390 9820 4
  4. Koptische kerk amsterdam. Mosstraat 2, 1032 JW Amsterdam. Lees verder. Koptisch Orthodox heilige maagd Maria. Liturgisch taal : Koptisch, Egyptisch ,Nederlands. Lees verder. Heilig Johannes de Doper Enschede; Contact. Mosstraat 2, 1032 JW Amsterdam Netherland NL62TRIO0391071688.
  5. g Koptisch Kerk is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Stem
  6. Koptisch Orthodoxe Kerk van de Heilige Paulus van Thebe - LEEUWARDEN Van Aylvaleane 12 - Hilaard, LEEUWARDEN Bankrek: ABN-Amro 55 74 29 234: Koptisch Orthodoxe Kerk van de Heilige Johannes de Doper - ENSCHEDE p/a: Wesselerbrink 110, Enschede Bankrek: Rabo 34 70 23 82

Extra beveiliging koptische kerk in Enschede Enschede e

Koptische Jongeren Nederland is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Koptische Jongeren Nederland en anderen in contact te komen. Facebook.. Koptische kerk in Noord wordt bewaakt. 4 januari 2011, 08.23 uur · Aangepast 17 januari 2011, 13.38 uu N.B.: Er zijn in Nederland 6 kerkgebouwen in gebruik bij dit kerkgenootschap, naast Amsterdam ook in Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Assen en Enschede. De kerk aan het Mosplein is nu Kathedraal van de Koptisch Orthodoxe Kerk in Nederland. Afbeeldinge

De kerken in onder meer Den Haag, Leeuwarden, Assen en Enschede zijn kleinschaliger van omvang. Op de lijst staan ook koptische kerken in Frankrijk en Groot-Brittannië De genoemde Nederlandse kerken herbergen de grootste koptische gemeenschappen in ons land. De kerken in onder meer Den Haag, Leeuwarden, Assen en Enschede zijn kleinschaliger van omvang. Op de lijst staan ook koptische kerken in Frankrijk en Groot-Brittannië. Lees ook. NCTb houdt situatie kopten in de gate De 62-jarige paus brengt een bezoek aan Nederland omdat de Koptische Kerk in ons land dertig jaar bestaat. Hij heeft het altaar en een aantal afbeeldingen in de kerk gezalfd De koptische orthodoxe kerk van Eindhoven wordt op een lijst van al-Qaeda genoemd als mogelijk doelwit voor een bomaanslag. Naast de kerk aan de Alpenroosstraat in Eindhoven staan ook de koptische. Koptisch Orthodoxe Kerk Utrecht, Utrecht, Netherlands. 2,190 likes · 4 talking about this · 687 were here. De enige officiële Facebookpagina van de Koptisch Orthodoxe Kerk van Mari Guirguis & Sint..

Steeds meer koptische kerken in Nederland. AMSTERDAM (ANP) - Het aantal koptische kerken in Nederland groeit gestaag. Telde het land in 1985 nog maar één koptisch gebedshuis, inmiddels is dat aantal gegroeid tot zeven De Eritrees-Orthodoxe Tewahedo Kerk (Ge'ez: ተዋሕዶ , tawāhidō), is een van de oriëntaals-orthodoxe kerken.De kerk is gevestigd in Eritrea.. De Eritrees-Orthodoxe Tewahedo Kerk is nauw verwant aan de Koptisch-Orthodoxe Kerk, waar ze oorspronkelijk van afstamt.Ze maakte tot 1993 deel uit van de Ethiopisch-Orthodoxe Kerk.. De Eritrees-Orthodoxe Tewahedo Kerk maakt gebruik van de. De Syrisch-orthodoxe Kerk van Antiochië (Syrisch: ܥܕܬܐ ܣܘܪܝܝܬܐ ܬܪܝܨܬ ܫܘܒܚܐ ܕܐܢܛܝܘܟܝܐ, ʿIdto Suryoyto Triṣaṯ Šuḇḥo D'Antiukhiya) is de kerk van de Syrische christenen. Zij behoort tot de oriëntaals-orthodoxe kerken en beschouwt zichzelf als de eerste, heilige, universele en apostolische kerk van het christendom

Leden van de Koptische kerk waren op rigoureuze wijze een houtwal aan het uitdunnen. Daarbij zijn ook enkele bomen geveld die nooit gekapt hadden mogen worden, verklaart de gemeente Behalve voor de kerk van Arsenious in Amsterdam, geldt dat ook voor de koptische kerken in Utrecht en Eindhoven. De door terreur getroffen kerk in Alexandrië stond in diezelfde opsomming. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) heeft de politiekorpsen in de zeven regio's met koptische kerken (Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Leeuwarden, Assen en Enschede) geattendeerd. Steeds meer koptische kerken in Nederland AMSTERDAM - Het aantal koptische kerken in Nederland groeit gestaag. Telde het land in 1985 nog maar één koptisch gebedshuis, inmiddels is dat aantal. Koptische paus in oktober naar Een aantal afgevaardigde Nederlandse gelovigen van de orthodoxe christelijke kerk is begin juli afgereisd naar de paus in Eindhoven, Utrecht, Assen, Enschede.

De aanslag op een Koptische kerk in de Egyptische hoofdstad Caïro heeft vandaag een 26ste slachtoffer geëist. Een 10-jarig meisje bezweek in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Dat trieste. Er zijn Koptisch Orthodoxe kerken te Amsterdam, Assen, Eindhoven, Enschede, 's-Gravenhage, Hilaard en Utrecht. De koptische paus Tawadros II, de hoogste geestelijk leider van de Koptische Kerk, heeft op maandag 4 mei 2015 de kerk officieel geopend (zie video onder). Bezinning De ene voet voor de andere U haalt mij uit mijn veiligheid

Koptisch Orthodox Klooster - koptischekerk

Home [www.koptischekerk.nl

Christendom-kerken-overijssel Home Alfabet Categorieën Link aanmelden Link wijzigen Adverteren Login Contact. Advertentie Namens de Nederlandse Bisschoppenconferentie heeft bisschop Van den Hende van Rotterdam deze week een brief geschreven aan bisschop Arseny van de Koptische Orthodoxe Kerk in Nederland. Aanleiding van de brief waren de aanslagen op Palmzondag op twee Koptische kerken in Egypte. Daarbij vielen tientallen doden en ongeveer honderd gewonden AMSTERDAM - De koptische kerken in Nederland kunnen de hulp van islamitische organisaties niet gebruiken. Dat zei secretaris Magdy Ramzy namens alle kerken woensdag De gelovigen waren in de rooms-katholieke kerk bijeen voor een kerkvergadering met hun Egyptische koptische paus Shenouda III. Een zegsvrouw van de kopten spreekt van een fantastische bijeenkomst''

Stemming Koptisch Kerk - nl-nl

De kerk werd een 'heilige plaats'. Omstreeks 400 trok een plechtige stoet kerkelijke hoogwaardigheidsbekleders door de straten van de stad om het gebeente van Thomas in de grote kerk bij te zetten. Daarna zijn vele pelgrims naar Edessa gegaan om het graf te bezoeken. Wij kunnen niet nagaan of er ooit een apostel in Edessa geweest is De meesten zijn afkomstig uit Egypte. In Nederland zijn zes koptische parochies: in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Hilaard, Assen en Enschede. De koptische kerk aan de Alpenroosstraat in Eindhoven, voorheen de Protestantse Opstanding Kerk, wordt wekelijks bezocht door ruim 400 gelovigen

Koptische Orthodoxe Kerk van de Heilige Maagd Mari

Dit keer is kardinaal Eijk de voorganger, geflankeerd door hoogwaardigheidsbekleders van de Oud-Katholieke Kerk, de Syrisch-Orthodoxe kerk, de Russisch-Orthodoxe kerk, de Protestantse Kerk Nederland, de Koptische Kerk, the Church of England en het Leger des Heils Kopten vieren ondanks dreiging kerstdienst . AMSTERDAM - Ondanks de dreiging van mogelijke aanslagen op koptische kerken in Nederland vieren donderdag veel kopten kerstavond in de kerk De Koptische Kerk is een van de oudste christelijke stromingen ter wereld. Volgens de overlevering werd de eerste kerk in Egypte gesticht door de evangelist Marcus in het jaar 42 De Koptisch Orthodoxe Kerk in Assen is ingewijd door paus Tawadrous II, de Koptisch Orthodoxe patriarch van Alexandrië. De 62-jarige paus brengt een bezoek aan Nederland omdat de Koptische Kerk in ons land dertig jaar bestaat koptischekerk.nl Over Ons Sinds het begin van de jaren zestig wonen er Koptisch Orthodoxe christenen in Nederland De eerste families kwamen hier om te studeren en om beter

Deze gebedsdienst voor de martelaren vindt plaats op donderdag 26 maart om 19.00 uur in de Onze Lieve Vrouwekerk aan Hoofdstraat 18. Mgr. Th. Hoogenboom zal voorgaan, samen met hoogwaardigheidsbekleders uit onder meer de Syrisch-Orthodoxe Kerk, de Russisch-Orthodoxe Kerk, de Koptische Kerk, de Oud Katholieke Kerk en de Protestantse Kerk Nederland Het OJCM heeft onderstaande condoleancebrief gestuurd naar de Egyptische ambassade. Steeds opnieuw aanslagen. Op 15 december 2016 zijn we bij u geweest in verband met een bomaanslag in Cairo en na de aanslag op twee Koptische Kerken op Palmzondag dit jaar hebben we u een brief gestuurd. Toen al gebruikten we de woorden: steeds opnieuw aanslagen DEN HAAG - Koptische christenen in Nederland hebben politiek Den Haag dinsdag opgeroepen meer druk uit te oefenen op Egypte. Ze maken zich grote zorgen over het lot van hun geloofsgenoten in het. De Koptische Orthodoxe Kerk. Dit jaar besteedt de Zondag voor de Oosterse Kerken aandacht aan een tweetal projecten: Mobiele entra voor de opvang van straatkinderen en het Multifunctioneel centrum, beiden in Kenia. Mobiele centra voor de opvang van straatkinderen. In Kenia is het jeugdwerk een belangrijke prioriteit van de Koptisch Orthodoxie. 2. Koptische kerk, Dendera, Opper-Egypte (foto ]. Schuyf). 1400), alsmede aan de kerken van Rhoon en Poortugaal, die beide uit de I5e/i6e eeuw date­ ren. In Zeeland zijn er groeven op de ioe-eeuw-se St. Bavo in Aardenburg (zie figuur 1). Ook hier bevinden ze zich op circa één meter hoogte in de zandstenen hoeken van de kerk. Tenslott

Zilveren jubileum Koptisch-orthodoxe Kerk - Moeder

  1. De koptische kerk, de orthodoxe christelijke kerk van Egypte, heeft sinds zondag een nieuwe paus. De naam van bisschop Tawadros stond op het papiertje dat een geblinddoekte jongen uit een.
  2. 12 jul. 2021 - Orthodoxe feestdagen 2021: Orthodox Nieuwjaar. Koptisch Kerstmis. Orthodox Paaszaterdag. Koptisch Goede Vrijdag. Mitrovdan (Orthodox Sint Demetrius.
  3. Dailymotion is de beste manier om de meest populaire video's over kerk in amsterdam noord te vinden, bekijken en delen. Bekijk kwaliteitsvideo's over kerk in amsterdam noord en deel ze online. Zoek Kerk In Amsterdam Noord met Ecosia. www.ecosia.org
  4. Koptische kerk Den Haag, Den Haag. 1.511 vind-ik-leuks · 21 personen praten hierover · 99 waren hier. Dit is de officiële facebook pagina van de Sint.. Later in de ochtend ging ook een bom af voor de ingang van een koptische kerk in de havenstad Alexandrië. Daarbij vielen zeker zestien doden en raakten meer dan zestig kerkgangers gewond, meldt
Beroemde Koptische kerk in Egypte

7) Grieks koptische kerk, en franse kerk, alle vele soorten geloven, ook de mooie nieuwe Moskee in Lombok Dan wordt het voor vele iets wat ze zeker zal stimuleren na Utrecht te komen, ook na dit event . Teuni Dit keer is de aartsbisschop van de Syrisch Orthodoxe kerk Mor Polycarpus de voorganger. Hij wordt geflankeerd door hoogwaardigheidsbekleders van onder andere de R.-K. Kerk, de Oud-Katholieke Kerk, de Russisch-Orthodoxe Kerk, de Koptische Kerk en de Protestantse Kerk Nederland De oecumenische herdenkingswake voor de martelaren van deze tijd is dit jaar op 15 april om 19.00 uur in de Onze Lieve Vrouwekerk in Apeldoorn (Hoofdstraat 18). Deze herdenking wordt georganiseerd door de Gemeenschap van Sant'Egidio. Aartsbisschop Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk zal voorgaan, samen met mgr. Woorts namens de R.-K. Kerk en hoogwaardigheidsbekleders van de Syrisch. Koptische bisschop vermoord in Egypte. De Egyptische autoriteiten zijn een onderzoek begonnen naar de gewelddadige dood van de koptische bisschop Epiphanius. De 64-jarige geestelijke werd zondag. GKV Assen Zuid. GKV Het Lichtpunt (Kloosterveen) Jozefkerk. Koptische Kerk Assen. Leger des Heils Assen. Molukse Kerk. Nederlands Gereformeerde Kerk Assen. Parochie H. Franciscus van Assisi. Pinkstergemeente De Ontmoeting

Koptische kerk Nederland. De Koptisch Orthodoxe kerk heeft voortdurend contact met andere Protestantse en Katholieke, kerken in Nederland.Zowel geestelijken als leken wisselen visites uit. Ook hebben we contact met de Russisch Orthodoxe en Grieks Orthodoxe kerk en natuurlijk met de kerken die qua geloof het meest met ons overeenkomen: de Syrisch Orthodoxe en de Armeense Kerk De Koptische. Hoogwaardigheidsbekleders van verschillende kerken komen maandag (26 maart) samen voor in een kerkdienst in Apeldoorn Christelijke kerken bidden samen in Apeldoorn. Hoogwaardigheidsbekleders van verschillende christelijke kerken zijn dinsdag 4 april in Apeldoorn, om samen te bidden 32e jaargang nr. 3 (jan. 2018) thema: Kennismaking met Oriëntaals-orthodox christendom J. van Slageren Oriëntaals-orthodox christendom in Nederland. In veel steden en soms ook dorpen in Nederland vinden samenkomsten plaats van kerkelijke gemeenschappen en kerken die behoren tot de groep van Oriëntaals-Orthodoxe Kerken

Kerk Te Koop Enschede - Vinde

Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft de aanslag op een koptische kerk van zondag in de Egyptische hoofdstad Caïro opgeëist. Bij de aanslag kwamen zeker 25 mensen om het leven en raakten. Pokrof: Instituut voor Oosters Christendom brengt vragen ter sprake uit de samenleving. Sinds twee jaar is prof. dr. Heleen Murre-van den Berg directeur van het Instituut voor Oosters Christendom (IVOC) te Nijmegen. Tevens is ze bijzonder hoogleraar Oosters Christendom aan de Radboud Universiteit in dezelfde stad. Leo van Leijsen interviewde haar

Omwonenden koptische kerk ongerust - YouTub

Tag: bruggen bouwen. Marianne Mak. Gezegend Kerstfeest. Gepost op december 27, 2016. Onderstaand bericht ontving het OJCM vlak voor het kerstfeest van Rasit Bal, voorzitter Contactorgaan Moslims en Overheid. In de global village is het stimuleren van de samenkomst van verschillende culturen, het leren van elkaars inzichten en het overnemen van. Op 14 december 2018 kwam het FUGO-beraad bijeen voor een kwartaalbijeenkomst. Naast de PKN waren er vertegenwoordigers van de Rooms-Katholieke Kerk, de Oud-Katholieke Kerk, de Koptische Kerk, de Orthodoxe Kerk en de Hersteld Hervormde Kerk. Een groep van ongeveer twaalf mensen kwam bijeen in de pastorie van de oud-katholieke kerk in Hilversum

Koptische Orthodoxe Kerk Amsterdam

Biography Ton van der Laaken (Breda 1952) lives and works in the netherlands and germany 1973 - 1978 - Akademie voor Beeldende Kunst, vrije kunst in Arnhem 1980 - 1982 - reizen met de Siberische expres naar Japan en Korea, verbllijf in India/Tibetaans Ladakh 1982-1983 - Jan van Eyck Akademie, afdeling Mixed Media, MA, Baby's en doden zijn goed te voorspellen, migranten niet. Een dodelijke griepgolf, een uitblijvende babyboom en een verbazingwekkend migratiecijfer. Hoofddemograaf Jan Latten van het Centraal Bureau voor de Statistiek licht de nieuwste ramingen toe. In 1996 groeide het Postbank-clipje over '15 miljoen mensen' uit tot een nummer 1-hit Syr. Orthod, Kerk (2) Syrisch-Orthodoxe Kerk (2) genoemd) aan vervolging blootstonden. N.B. Tot de monofysieten behoren ook de Armeense en de Koptische kerken. In Glanerbrug bij Enschede hebben de Syrisch orthodoxen een klooster betrokken. In deze streek wonen de meesten,. Modern complex, gebouwd door de Ned. Herv. en Geref. Kerk samen. 2020 - De Eritrese Koptische geloofsgemeenschap heeft een onderkomen in Ede gevonden. De gemeenschap gaat vanaf half maart haar traditionele kerkdiensten houden in De Open Hof aan de Hoflaan in Ede. Orgel. Het orgel is in 1973 gebouwd door de firma H.J. Vierdag (Enschede) Gospel koor Gioia. Ruim 10 jaar geleden begonnen met 6 vrouwen met passie voor de gospel, is de groep nu uitgegroeid tot een zeer hecht gospelkoor van ongeveer 40 leden in de leeftijd varierend van 15 tot 57 jaar. Zowel vrouwen met (solistische) zangervaring als ook dames die voor het eerst in koorverband zingen, hebben hun plaats gevonden in.

St. Marcus Den Haag - koptischekerk.n

Na de moord op Egyptische Koptische christenen heeft het OJCM een brief gestuurd naar bisschop Arseny, de leider van de Koptische gemeenschap in Nederland. In de brief stelt het OJCM dat de zorgwekkende situatie in Egypte aanleiding is tot veel interne discussies: en we hebben gemerkt hoe ongelooflijk moeilijk dit ligt geval orthodoxe Koptische Christenen uit Egypte). Enig speurwerk bracht ons in contact met Koptische christenen uit Enschede. Zij bleken vereerd om een bijdrage te leveren aan onze viering. voor Christus en zijn Kerk mogen uiten en voor ons geloof mogen uitkomen, lang niet overal geldt

Grieksorthodoxe kerken of een van de negen koptische parochies in Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Amsterdam, Den Haag, Nijmegen, Assen, Utrecht of Kapelle. Daarnaast zijn er in Nederland tijdelijke informele kerken en er zijn Eritreeërs die tot de pinkstergemeente behoren. Achtergrond Eritrese vluchtelingenstroom in Nederlan Ben Ezra Synagoge, ooit een christelijke kerk. Dit gebied is het oorspronkelijke huis van de Koptische christenen, een van 's werelds oudste christelijke denominaties. Dit is een kleine synagoge en spaarzaam ingericht. Ik vond het best interessant vanwege zijn geschiedenis. Bezoek hier de hangende kerk, die werd gebouwd in de 7e eeuw

De Arameeërs: een onzichtbare natie in Europa. Ewout Klei bezocht een Aramees voetbaltoernooi en dansfeest in Duitsland. Een paar week geleden schreef ik een verhaal over de Sayfo, de genocide van 1915 op de Syrische christenen in het Ottomaanse Rijk. Ik maakte toen kennis met een volk waar ik maar heel weinig van afwist, de Arameeërs of Suryoyo De koptische priester Daniel Kerolles zal komen uitleggen waarom hij heeft gekozen voor. Home. Be the first to review » syrisch orthodoxe kerk is located zenderenbrink in enschede (7544) in the region of overijssel (nederland).This place is listed in the gebedshuis category of the geodruid enschede 2021 guide

rooms-katholiek. Startpagina met links en informatie over rooms-katholiek Egyptische moslims hebben vandaag huizen van Koptische christenen in brand gestoken in een dorp in de omgeving van Caïro. De aanleiding voor de brandstichting was een ruzie tussen een moslim en.

Hilaard, Van Aylvaleane 12 - Paulus van Thebe - Reliwik

Men bezocht in groepsverband en onder begeleiding de Koptische Kerk in Eindhoven. Daar maakte men het getijdengebed en de Goddelijke Liturgie mee waarna men samen met de priester en de parochianen deelnam aan de Egyptische lunch. Mor Kyriakoskerk te Enschede-Zuid. Tevens werd het Syrisch-orthodoxe klooster Mor Efrem te Glanerbrug bezocht De protestantse kerk is uit het werk van luthers, presbyteriaans en baptistenzendingswerk voortgekomen. In 1947 werd de Kerk van Zuid-India (Church of South India) geboren, die is ontstaan uit een samengaan van anglicaanse, gereformeerde, presbyteriaanse en congregationalistische kerken van Kerala (p. 147-151)

Nederlandse kerken genoemd op lijst al-Qaeda NU - Het

Lokale groep mogelijk achter aanslag kerk Egypte . Het politieonderzoek naar de aanslag op een koptische kerk in de Egyptische havenstad Strafzaak tegen oud-medewerker gemeente Enschede. Rond de jaarwisseling was er in Alexandrië een aanslag op een koptische kerk. Sindsdien is de bewaking bij kerken van de kopten, de grootste christelijke gemeenschap in Egypte, verscherpt. Volg.

25 jul - zaterdag @ Hele dag - Jacobus Apostel Maior (ook de Meerdere of de Oudere), Santiago, Spanje; martelaar met zijn bekeerling, de schriftgeleerde Josias; † ca 44. Afbeelding van Jacobus Begin 17e eeuw. Sculptuur. Nederland, Venray, St-Petrusbandenkerk. Jacobus met pelgrimstaf. Feest 25 juli [& 15 november (Griekse kerk) & 27 (voorheen: tezamen met zijn broer de apostel Johannes) & 28. Spring architecten is een architectenbureau met betrokken medewerkers, dat een jeugdig elan combineert met de relevante expertise De Amsterdammers verliezen in Enschede door een benutte penalty van FC Twente. Zeker 25 doden bij bomaanslag op koptische kerk Kairo. Ten minste 160 doden door ingestorte kerk Nigeria

Koptische Jongeren Nederland - Faceboo

Koptische kerk in Noord wordt bewaakt - AT

Koptische paus wijdt kerk Hilaard - Leeuwarder Courant

Amsterdam, Mosplein 40 - Heilige Maagd Maria Kerk - Reliwik

Turkije: Nederlandse integratie wel degelijk Turkse aangelegenheid. Turkije eist rol op in integratiedebat 'Logisch' dat Turkije zich bemoeit met landgenoten over grens 'Maar we willen ons niet bemoeien met beleid'. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu is van mening dat er bij integratie samenwerking moet zijn tussen. Utrechtse waterpolovrouwen dromen alvast van Olympische Spelen [RTV Utrecht] bij Utrecht video nieuw

Amsterdamse kerk genoemd op lijst al-Qaeda Het Paroo

Sommige kerken kunnen misschien toch blijven: Antwerpen is heel divers en kent ook heel diverse geloofsgemeenschappen. Zo zijn er nu gesprekken met koptische christenen uit Egypte en de Roemeens-orthodoxe gemeenschap om na te gaan of zij een kerk kunnen overnemen. Zo is enkele jaren geleden al een kerk overgedragen aan de Russisch-orthodoxe kerk Navigators Studentenvereniging Den Haag is een supergezellige en jonge studentenvereniging, die elke donderdagavond bij elkaar komt. Wij geloven, borrelen en houden goede gesprekken Het dodental na rellen in Caïro is opgelopen naar 29. Dat zei een functionaris van het Egyptische ministerie van Gezondheidszorg zaterdag tegen de Egyptische staatstelevisie. Het geweld in Caïro.

De Koptische Orthodoxe Kerk In Sharm El Sheikh Stock FotoKoptische Kerk – Nieuws en achtergronden - EO VisieSphinx-koptische kerk eindhovenSchrift-koptische kerk eindhovenBrief Nederlandse bisschoppen aan Koptische bisschop